18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

L’Espai Telles es trasllada a la Biblioteca Central

L’Espai Telles canvia la seua ubicació. Si bé, des de 2016 va estar localitzat al Museu Arqueològic de Gandia (MAGa), a partir d’ara se situarà a la Biblioteca Central de la localitat. Estarà obert al públic de dimarts a dissabte en horari de 10.00 a 14.00 h i de 15:00 a 19:00 h, mentre que diumenges i festius de 10:00 a 14:00 h.

Aquesta iniciativa, creada pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, es dirigeix a un públic d’entre 0 i 3 anys. L’objectiu és oferir activitats culturals, atractives i de qualitat relacionades amb la participació, observació i investigació a un segment de població en plena edat de creixement i desenvolupament físic, social, intel·lectual i emocional.

La proposta de l’Espai Telles s’inspira en la taula de llum de Reggio Emilia, un corrent pedagògic que va sorgir en 1945 al nord d’Itàlia i que és mundialment reconeguda per impulsar un projecte educatiu capaç de fomentar l’interés dels més menuts en descobrir el món que els rodeja i el seu paper en aquest.

Articles relacionats