LA POLICIA LOCAL DE GANDIA INCORPORA HUIT NOUS VEHICLES

Este dilluns s’han presentat davant l’Ajuntament de Gandia els nous vehicles de la Policia Local. Són vuit cotxes de la marca Ford que substituirà part de la flota antiga. En concret seran retirats de la circulació dels cotxes adquirits durant la passada legislatura i que havien estat adquirits després de ser usats pels Mossos d’Esquadra.

Es tracta de dos models tot terreny destinats a facilitar l’arribada a zones de difícil accés en cas d’inundacions o incendis, dos models de major capacitat (7 persones) que s’utilitzaran per a transport del personal i patrullatge per part dels responsables del servei. Els quatre vehicles restants seran dedicades a les patrulles i compten amb cabina de transport de detinguts i un calaix destinat a útils del servei.

 

Àngels Pérez, regidora delegada de Seguretat i Trànsit, ha declarat que després d’un retard, «per fi ja disposem de la nova dotació de cotxes per al servei. Aquest govern no escatima en seguretat per als veïns. Es tracta d’una part fonamental del nostre projecte de ciutat que part, entre altres aspectes, de donar tranquil•litat a tots els veïns i veïnes. Els vehicles han estat equipats amb equips de transmissió i geolocalització per millorar l’eficiència del servei».

Per la seva banda, Marc Cuesta, intendent cap superior de la Policia Local de la ciutat ha explicat que «tots els vehicles vénen equipats amb el sistema de transmissions digital TETRA de la xarxa Comdes (de la Generalitat) i GPS el que ens ajudarà a l’hora de poder dirigir a les patrulles al lloc de la incidència reduint el temps de resposta. A més incorporen un sistema de comunicació directe amb l’aplicació de gestió de la Policia Local el que permetrà que els agents puguen desenvolupes la seva activitat de manera més eficient i ràpida. Aquest sistema també serà incorporat de manera gradual a la resta de la flota».

Per la seua banda, Jose Luis Más, gerent comercial del grup Valsur Car, l’empresa encarregada de subministrar els vehicles, s’ha mostrat satisfet per la «confiança dipositada per part de l’ajuntament. Hem apostat per implantar-nos a Gandia i ens sentim orgullosos d’aportar el nostre granet de sorra a la ciutat».

Et Pot Interessar