DETINGUTS ELS PROPIETARIS DEL CLUB DE FUMADORS PER CULTIVAR MARIHUANA EN DOS NAUS INDUSTRIALS DE MIRAMAR I XERESA

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres persones, responsables del club de fumadors de Gandia, acusats de conrear al voltant de 900 plantes de marihuana en dues naus industrials de les localitats de Xeresa i Miramar, que eren utilitzades com a hivernacles per al cultiu i han sigut desmantellades, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement la Policia que en una nau industrial de Miramar es podria estar conreant marihuana. Després de localitzar l’emplaçament, van comprovar que desprenia una forta olor a marihuana i van identificar als seus responsables, que van poder esbrinar que tenien una altra nau en el polígon industrial de Xeresa.

 

Després dels registres en les naus, van descobrir un «entramat tecnològic amb gran inversió monetària» per al cultiu accelerat de marihuana, amb objectes com a armaris aïllants, humificadors, llums, intractors, extractors, filtres d’aire i bombones de carbó.

En total, els agents van intervenir 900 plantes amb un pes total de 144 quilos, 900 grams de marihuana embolicats en cinc borses transparents de plàstic, 30 grams d’haixix, 300 euros en efectiu, sis bàscules de precisió i una màquina d’envasament al buit.

Entre els efectes intervinguts també van localitzar un informe d’un enginyer-tècnic agrícola sobre la viabilitat i forma d’optimització d’una plantació de marihuana en hivernacle.

Posteriorment, la Policia Nacional ha detingut aquesta setmana a tres homes d’entre 33 i 41 anys com a presumptes responsables de l’organització, que han passat a disposició judicial i s’ha decretat l’ingrés a la presó d’un d’ells.

Et Pot Interessar