LA POLICIA LOCAL DE GANDIA ESTRENA SETZE MOTOS

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora de Seguretat, Àngels Pérez, han presentat este divendres les noves motos de la Policia Local, 6 tipus scooter i 10 tipus trail, que es destinaran a les unitats de barri, trànsit, grua i la Unitat Operativa de la Policia Local.

Els vehicles han estat adquirits sota la fórmula del rènting i han estat subministrats per una empresa de la ciutat amb la intenció que els diners de la ciutat servisquen per a dinamitzar econòmicament Gandia. La inversió que s’ha realitzat és de 380.000 € i cobrirà també el manteniment dels vehicles durant 4 anys. A més, s’ha aconseguit que en cas d’avaria o de ser necessari un reforç de vehicles, siga el concessionari i l’empresa adjudicatària els que les subministren sense cost extra.

 

L’alcaldessa, Diana Morant, ha declarat que «l’aposta del govern de Gandia per la Seguretat és ferma i decidida. La dotació d’elements que permeta a la policia desenvolupar la seua activitat en les millors condicions és bàsica. Continuem apostant per un cos que ens ha donat moltes bones notícies amb actuacions que han permés salvar vides i que continua a peu de carrer garantint la convivència per aconseguir cada dia una ciutat més amable. Venim d’un temps complicat on la normativa es va pervertir i tot això ho estem revertint. Són moltes les actuacions que s’estan realitzant i a poc a poc ho aconseguirem».

El Cap de la Policia Local, Marc Cuesta, ha destacat que «eren uns vehicles que necessitàvem. Una de les motos anirà equipada amb un desfibril•lador i totes comptaran amb una farmaciola de primers auxilis. Estem molt contents i esperem poder seguir prestant el millor servei a la ciutat».

Finalment, l’edil responsable de Seguretat, Àngels Pérez, va fer valdre «la importància de les motos per la policia perquè permeten una rapidesa d’actuació que d’altra manera no podríem tenir».

Et Pot Interessar