LA JUTGE DESESTIMA ELS RECURSOS DEL GOVERN DE GANDIA I MANTÉ IMPUTATS L’ALCALDESSA I ALTRES DIRIGENTS

El jutjat penal número 3 de Gandia ha desestimat els recursos de l’alcaldessa, Diana Morant, i altres dirigents socialistes, i els manté en qualitat d’investigats pels fets que van ocórrer a l’Ajuntament el dia de l’elecció de l’alcaldessa, quan el PP va denunciar que es van prendre » a l’assalt» els despatxos i se’ls va impedir accedir ni per recollir pertinences personals.

En dues resolucions, la jutge desestima tots els recursos presentats pels qui «estaven, estan i segueixen estant investigats», afirmen fonts del PP, que han difòs les decisions de la jutge.

 

Així mateix, el jutjat a torna a confirmar la qualitat d’investigats per a Diana Morant, Salvador Gregori, coordinador general d’Economia i Hisenda, i Vicente Llorens, en l’actualitat director de la Marina Reial de València, entre molts altres que segueixen investigats, citant-los per a octubre i novembre.

L’assumpte que es despatxa al jutjat correspon a «l’assalt als despatxos que es va produir amb anterioritat, en el moment i en posteriotat a la investidura, per personal alié a l’Ajuntament de Gandia, en un clar acte il·legal, que podria aconseguir diversos delictes penats en l’ordre penal», segons la denúncia interposada pel PP.

Lola Moncho, del PP, un dels càrrecs als que se’ls va impedir l’accés als despatxos, ha declarat que “la jutge ha desestimat tots els recursos que van interposar i segueixen investigats, citant-los a declarar a l’octubre-novembre. Diana Morant, Salvador Gregori i Vicente Llorens, entre molts  altres, segueixen investigats”.

Per al regidor del PP Vicent Gregori, “ells van marcar les seues línies roges, no serem nosaltres els qui els diguem que han de dimitir dels seus càrrecs. No farem com ells”.

Finalment, els populars conviden als socialistes a «fer autocrítica, assumir les seues responsabilitats i actuar en coherència».

Et Pot Interessar