13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Policia de Bellreguard incorpora dos noves motos elèctriques

La Policia Local de Bellreguard ha incorporat dos motocicletes elèctriques, amb les quals no només modernitza la seua flota de vehicles sinó que ho fa, a més, reduint l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera.

L’adquisició de les motocicletes suposa una inversió de 14.998 euros més IVA, dels quals 8.000 euros són aportats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València i la resta són assumits per l’Ajuntament de Bellreguard amb recursos propis.

Les dos motocicletes elèctriques ubstitueixen a altres dos de combustió amb més de deu anys d’antiguitat, que han estat retirades. Amb això, explica l’alcalde, Àlex Ruiz, “Bellreguard dóna una passa més quant a mesures d’estalvi energètic i respecte al medi ambient, al mateix temps que actualitzem els recursos materials de la Policia Local”.

Cal recordar que recentment el cós municipal de Policia va incorporar també va incorporar un cotxe híbrid tipus SUV, que ha suposat una inversió de 28.925,62 euros (més IVA) i que s’ha pogut adquirir gràcies a una subvenció del 100% del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València. 

Articles relacionats