18.6 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

La platja de Miramar ja ha iniciat la temporada estival

– El dilluns 13 de juny comença el mercat ubicat a l’avinguda de Miramar

La platja de Miramar ha iniciat la temporada estival aquest dissabte 11 de juny amb els serveis renovats (Renta-peus, WC adaptat, passarel·les i papereres distribuïdes per tota la platja) i les certificacions de qualitat turístiques revalidades. Com a novetat aquest any la temporada s’allargarà fins al 25 de setembre permetent als veïns i veïnes i a la gent que ens visita gaudir durant més temps dels serveis estivals.

Miramar platja servici Policia Local Guardia Civil
Inici temporada estival a Miramar

A partir del dissabte 11 de juny comença el servei de salvament i socorrisme de la Creu Roja instal·lat al Centre Cívic de la Platja de Miramar on també estaran durant tot l’estiu les dependències de la Policia Local i a partir de l’1 de juliol la Guàrdia Civil.

L’Oficina de Turisme està en funcionament de l’11 de juny fins al 25 de setembre amb els serveis d’informació turística, sala d’estudis, biblioplatja i aparcament de bicis.

Miramar platja paseo
Platja de Miramar

Pel que fa al servei de bany adaptat entra en funcionament a partir de l’1 de juliol, situat davant del Centre Cívic, juntament amb el servei de dutxes i la Creu Roja.

El Mercat dels Dilluns a la Platja de Miramar comença aquest dilluns 13 de juny. Aquest estiu també estarà situat a l’avinguda de Miramar.

Miramar revalida els guardons de qualitat turística

La Federació Europea d’Educació Ambiental ha tornat a concedir en 2022 la Bandera Blava a la platja de Miramar, guardó que recollirà l’alcaldessa el pròxim dimarts 14 de juny. El Camí de la Séquia Mare manté la seua qualificació de Sender Blau, aquest any reconegut també amb una bandera que onejarà juntament amb la resta de reconeixements turístics: la Q de Qualitat Turística atorgada per part de l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola), rebuda des de 2005 i sent la quarta platja a obtindre aquest reconeixement en la província de València.

De la mateixa manera, la platja de Miramar també disposa del distintiu Qualitat des de 2005, atorgat per la Conselleria de Turisme i que premia a aquelles platges que han implantat un sistema de gestió respectuós amb el medi ambient i l’entorn natural.

Articles relacionats