23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Arriba el I Safor Fest trobada de Joves feta per joves 

 

El Servei de Joventut, Calaix Jove, de la Mancomunitat de la Safor, junt amb la Xarxa de Corresponsals Juvenils de la Safor-Valldigna han preparat el I Safor Fest que tindrà lloc el 18 de juny a Rafelcofer.

Dins el programa de Corresponsals Juvenils, coordinat pel Calaix Jove de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, s’estructuren diverses accions, totes elles pensades i dissenyades per l’alumnat que forma part d’aquest programa. El Safor Fest seria doncs una d’aquestes accions, una trobada de joves que aposta per la participació juvenil i la presencialitat en un món on la pantalla s’imposa.

Forma part del programa de Corresponsals Juvenils de la Safor-Valldigna alumnat de l’IES La Valldigna de Tavernes de la Valldigna, l’IES Ausiàs March, Tirant lo Blanc, Maria Enríquez i Veles Vents de Gandia, l’IES Gregori Maians i Gabriel Ciscar d’Oliva, l’IES Montdúver de Xeraco, l’IES Vall de la Safor de Vilallonga i l’IES Joan Fuster de Bellreguard. En total 67 alumnes de 3r d’ESO, 4t d’ESO, Batxillerat i FP Bàsica.

Safor Fest

Ha sigut, per tant, un treball en equip exemplar amb una motivació comuna: que Rafelcofer es convertisca el dia 18 de juny en el poble que aculla les persones joves de la comarca. Amb força i motivació han preparat, amb l’acompanyament del Calaix Jove i del personal tècnic dels Ajuntaments que formen part d’aquest projecte, una trobada on poder gaudir d’activitats variades.

La trobada tindrà lloc el 18 de juny durant tot el dia i es podrà gaudir de distints espais amb activitats diverses, com ara l’Espai d’Art, amb un mural col·laboratiu a càrrec de Rosa Fuster, o dansa, tallers de serigrafia, xapes o samarretes LGTBIQ+; o també l’Espai de Descans amb menjar a càrrec de l’associació Raboses de Rafelcofer i jocs de taula; l’Espai de les cultures amb storiestime’s diversos; o també l’Espai Musical amb la Holly Fest.

A més, des del Calaix Jove s’ofereixen tres línies d’autobús que passaran per les distintes zones de la Safor-Valldigna: la línia blava per a la zona de les platges, la línia rosa, que eixirà de la Valldigna passant per Gandia, i la línia verda que passarà pels pobles de l’interior de la Safor.

Es pot consultar tot el programa i/o inscriure’s al bus a: https://bit.ly/SaforFest

Amb paraules d’Estellés, baixa al carrer i participa!

Articles relacionats