11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

La platja de Gandia renova la bandera blava i ja són trenta-quatre anys consecutius

Aquest dimarts es van anunciar les platges i ports guardonats, Senderisme, Centres Blaus, Distincions Temàtiques i les Banderes Blaves per a embarcacions turístiques sostenibles en la Campanya 2020. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, compleix aquest any el 34 aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’Estat.

La platja Nord de Gandia ha estat una de les reconegudes a la Comunitat Valenciana amb la particularitat que només han estat 7 les platges que durant aquests 34 anys han aconseguit mantindre el distintiu i en el cas de la nostra ciutat, és l’única de la província de València.

A més també ha vist recompensat el treball amb els reconeixements a la passarel·la de vianants elevada de la platja, reconeguda com a Sender Blau i l’Aula Natura Marjal de Gandia com a Centre Blau.

Vicent Mascarell, responsable de l’àrea de Turisme, ha mostrat la seua satisfacció davant l’anunci, “És per a Gandia tot un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns serveis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant”.

El regidor ha volgut remarcar la feina incansable i incessant que, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia seguisca sent líder en qualitat i excel·lència a tot Espanya.

Fa 34 anys de manera consecutiva rebent la bandera blava. Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem en la nostra façana marítima”. Aquest any afrontem un estiu complicat però com sempre, Gandia ho farà des de la qualitat i amb totes les mesures de seguretat per aconseguir que els nostres veïns i turistes puguen gaudir de la millor platja de la Mediterrània“, ha conclòs Mascarell.

Articles relacionats