9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

La piscina municipal de Vilallonga romandrà oberta fins a setembre

La piscina municipal de Vilallonga romandrà oberta fins a setembre

Vilallonga ha avançat que la campanya de bany començarà el pròxim dissabte 18 de juny i es prolongarà fins al pròxim 11 de setembre i que l’Ajuntament ha decidit mantindre l’horari d’obertura i tancament de les instal·lacions, de la temporada de bany anterior amb la novetat que en els dies festius 24 de juny, 15 i 17 d’agost l’horari d’obertura serà de 09.00 a 20.00 h.

A més, l’alcalde Garrigós va destacar l'”esforç” realitzat per l’equip de Govern de l’Ajuntament, que ha decidit mantindre per a enguany els preus d’entrades i bons, i va recordar que tots els interessats a “obtindre” els bons per a la nova temporada de bany, podran fer-ho en la mateixa instal·lació de la mateixa piscina.

D’altra banda, durant tota la campanya estiuenca, l’ajuntament ofereix un ampli ventall de cursos i activitats d’oci i esport per a realitzar en el mig aquàtic i que abasten des de cursos d’iniciació i perfeccionament, fins a sessions d’aiguagim. Inscripcions que podran realitzar veïns i usuaris en la mateixa instal·lació de la piscina municipal.

A més, durant els mesos de juliol i agost, per quinzenes, estan programats cursos de natació per a xiquets. Així mateix, per al dissabte de l’obertura estan previstes activitats recreatives amb jocs i atraccions flotants.

De la seguretat s’encarrega una plantilla de tres socorristes titulats i dels tècnics necessaris que s’ocuparen en el desenvolupament dels cursos.

Per al funcionament dels cursos i el manteniment de les instal·lacions es comptarà amb monitors de natació, amb els becaris de Vilallonga et beca, netejadora i la brigada municipal com a operaris de manteniment.

Juntament amb la instal·lació de cinc noves ombrel·les – para-sols en la zona verda de la piscina, ja està tot enllestit per a donar principi així, una nova temporada estival per a gaudir d’unes instal·lacions cada vegada més usades pels veïns i visitants, i que suposen una de les principals alternatives d’oci en els calorosos mesos estiuencs.

Articles relacionats