10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

“Nosotros, los de entonces”, exposició fotogràfica de Salva Gregori

L’exposició fotogràfica “Nosotros, los de entonces” de Salva Gregori romandrà oberta del 17 de juny al 31 de juliol, a la sala municipal d’exposicions Coll Alas Gandia, la inauguració està prevista per a demà dijous, dia 16 a les 19.30 h.

L’horari d’obertura de la exposicióes de dimarts a dissabte de 10.30 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h i els diumenges i festius de 18 .00 a 20.00 h.

SALVA GREGORI1 SALVA GREGORI

L’exposició consta d’una selecció de 60 fotografies en blanc i negre de persones vinculades amb el món de la cultura de Gandia, que pretén ser un homenatge i reconeixement a quins amb el seu esforç i dedicació han construït la societat que culturalment es pot gaudir a Gandia.

Salva Gregori, fotògraf, naix a Gandia en 1965. Realitza estudis de filosofia i teologia en Valencia. Llicenciat en Història del Arte. Compagina la docència amb els estudis de fotografia en la escuela de fotografia EFTI de València.

Realitza els cursos de fotografía  general i professional així com diversos tallers de moda (Miguel Oriola), il·luminació professional (Pablo Esgueva) i fotografia digital (Jorge Salgado)

Articles relacionats