La Penya Ciclista Beniopa s’acomiada de la competició amb una gran victòria

Pascual Orengo, director de l’equip, va confirmar, oficialment, que l’any que ve l’esquadra no continuara en la màxima categoria

El ciclista de la Penya Ciclista Beniopa, Josué Gómez quedarà en els annals de la història del club després d’aconseguir l’últim triomf de l’esquadra gandiana en el Gran Premi de Zeneca (Múrcia) disputat dissabte passat.

Gómez no va tindre rival en la línia de meta, ja que els exprofesionals Mauricio Moreira i Miguel Ángel Ballesteros no van disputar l’esprint i per consegüent van ser desqualificats.

Però sens dubte la mala notícia, en aquesta última carrera de la temporada en categoria elit i sub-23 a Espanya, va ser la confirmació oficial del director de l’equip, Pascual Orengo que va informarà que no es continuaria l’any que ve l’esquadra en la màxima categoria abans del professionalisme.

Orengo va voler deixar clar que «necessite un descans després de set llargs anys en la bretxa amb equips d’escoles, cadets, júniors, elit i sub-23″. «Estic cansat i necessite pensar en altres coses i viure una mica més amb la família».

Sens dubte és molt mala notícia per a no sols el ciclisme de la Safor sinó per a la província, ja que tan sols hi havia dos equips d’aquest nivell en terres valencianes i ara es tanca una mica més la passada de juvenils a la següent categoria.

L’equip de Beniopa s’havia fet el referent en el territori valencià, aquest ha comptat amb el gran suport del consistori local que havia construït un combinat molt fort en l’àmbit nacional, ja que tenia representació en tots els escalons del ciclisme abans del professionalisme.

Ara mateix els corredors que té l’esquadra beniopera està buscant equips, ja que la pandèmia del coronavirus ha fet que el cercle s’estrete més i resulta molt complicat el fet de poder trobar acomodament.

Et Pot Interessar