13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Guardamar de la Safor celebrarà la Nit d’Ànimes respectant les mesures sanitàries

Aquest any la nit d’animes torna a Guardamar el dissabte 31 d’Octubre. Cal recordar que serà una celebració amb el màxim compliment de les mesures sanitàries davant la pandèmia de la COVID-19.

Començara les activitats programades a les 17.45 h, on a l’exterior de la ludoteca es farà la recepció dels participants del taller “Coneix els animals de la nit” impartit per l’empresa “SIMBIOSI, Espai Ambiental”.

Després a les 18.00 h tindrà inici la xarrada i en acabar, les espantacriatures apareixeran al lloc del taller per donar una sorpresa als més menuts.

Per finalitzar, es farà una cercavila amb les espantacriatures, que acompanyaran als assistents del taller fins a la plaça de l’ajuntament, on es repartiran caramels en bosses tancades i desinfectades als més menuts que estiguen presents. “Per descomptat, no oblideu posar-vos les vostres disfresses!!” han assenyalat des de l’Ajuntament.

Aquest any la celebració ve marcada per la situació actual de pandèmia. Per tal d’evitar majors riscos de contagi i evitar que els xiquets vagen de casa en casa demanant caramels. No hi haurà cercavila pels carrers del poble ni concurs d’engalanament de façanes. Els assistents hauran de dur la mascareta en tot moment i mantindre les distancies amb els altres grups de convivents que assistisquen a l’acte.

El taller és una activitat gratuïta amb places limitades, és necessària la inscripció prèvia a l’Ajuntament (96 281 88 51) fins divendres 30 d’Octubre. L’aforament màxim serà de 75 persones. Els grups de convivents o unitats familiars hauran de ser de màxim 10 persones.

Articles relacionats