12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La PC Beniopa completa un bon cap de setmana la Copa d’Espanya en pista

Jaime Lozano, del Ginestar-ULB-Almendras Llopis, s’ha emportat la general del cap de setmana en Copa Espanya. El júnior de la Penya Ciclista Beniopa ha sigut segon en l’Eliminació, segon en el Tempo i quart a escassos punts d’aconseguir podi en la Madison després d’anar tota la prova encapçalant la classificació. 
Mireia Orengo, després de la gran ajuda de la seua companya Laura, ha aconseguit ser tercera en Tempo, tercera en Eliminació i cinquena en Puntuació. 
Gràcies a això ha aconseguit la tercera posició final del cap de setmana i la segona posició en la General de Copa Espanya.
Diumenge Patricia Solera disputà el XIII Trofeu FDM València, on malgrat tindre una burxada a mitja carrera i haver de canviar dues vegades de bicicleta, acabà l’onzena i primera sub23.
També l’equip júnior Ginestar-ULB va tindre una gran actuació a Pinedo, on després d’estar molt actius durant tota la carrera, Alejandro Roberto va obtindre una discreta 5ª posició i tercers per equips.
L’equip amateur ha hagut de lluitar contra les inclemències del temps, tant a Alcoi com Torredonjimeno, on Vicent Perales ha sigut desé als carrers d’Alcoi.

Tour du maroc borrador1 dif
D’altra banda, aquest dimecres 3 d’abril l’equip amateur Ginestar-ULB es desplaça al Marroc on disputaran des del divendres 5 al diumenge 14 el Tour du Maroc, una volta de categoria professional 2.2 en la qual l’equip de la PC Beniopa ha sigut convidat per a disputar-la per segona vegada.

Articles relacionats