13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Nou comissions falleres de la Safor opten als premis de Lletres Falleres

Tavernes de la Valldigna acull aquest divendres 5 d’abril a les 19:30 de la vesprada la Festa de les Lletres Falleres en la que donarà a conèixer els guanyadors de la VIII edició dels seus Premis, als que aquest any s’han presentat 573 treballs de més de 20 localitats diferents del territori valencià.

A la comarca de la Safor són un total de 9 les comissions que opten a algun dels premis de Lletres Falleres. D’una banda la Falla Barri Sant Francesc d’Oliva opta als Premis Climent Mata al millor disseny i maquetació, al premi Ortifus a la Coherència del llibret, i al premi Lletres Falleres al llibret + Complet; mentre que la Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna està nominada al premi Portal de Valldigna que atorga la comissió que porta el seu nom, també de Tavernes. Les altres comissions falleres que opten a aquest últim premi són totes de Gandia: falla Màrtirs, Sagrada Família Corea (dues nominacions) i falla Beniopa.

Pel que fa al premi Ortifus a la millor portada d’un llibret de falla, tres són les falles gandianes nominades: Vilanova, Plaça del Mercat i Beniopa. La Falla Av. República Argentina competirà en el premi Mocador al millor assaig, mentre que la Falla Sant Nicolau Mosquit, guanyadora dels premis de la Generalitat Valenciana, opta a tres guardons: premi Malva (poesia satírica), Ortifus (a la coherència del llibret) i Lletres Falleres al llibret + Complet.

Articles relacionats