12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Mitja Marató & 10 K Ciutat de Gandia esgota els dorsals disponibles

El dilluns es van tancar les inscripcions en haver-se esgotat els dorsals disponibles per a la Mitjana Marató i per al 10 K que se celebrarà el diumenge dia 12 de novembre amb eixida des de la Platja de Gandia a les 9.30 hores.

S’han acreditat per a participar en la Mitjana Marató atletes de la talla d’Andres Micó, Abdelali RazynLuis Agustín Escriche, David Gómez Martínez, i Domingo Torres Armero entre altres, que podrien batre el rècord de la prova. En dones es troben inscrites la guanyadora de l’edició anterior María Isabel Ferrer, Marta Carbó i Rocio García. També en la 10k s’han inscrit 31 atletes que tenen marca reconeguda entre 30:00 i 34 minuts i que amb l’homologació del circuit esperen validar en el nou circuit que s’ha dissenyat en esta edició.

La FIRA DEL CORREDOR Estarà situada en Fira Mercat situat en la Plaça del Prado de Gandia. El seu horari serà: divendres 10 de novembre des de les 17.30 hores fins a les 20.00 hores i dissabte 11 de novembre des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 17.30 hores fins a les 20.00 hores.

L’Eixida i Arribada serà a la Platja de Gandia, Passeig Marítim Neptu, a l’altura del braç del port. Eixiran juntes les dues carreres a les 9.30 hores i se separaran abans del km. 5.

En la Mitjana Marató es disposaran avituallaments en km, 5, 10, 15, 18 i 21 amb aigua i beguda isotònica, i avituallament solgut en meta. En 10 K, es disposa també avituallament líquid en el km. 7 i sòlid en meta.

L’empresa de transport LA MARINA GANDIENSE en col·laboració amb la Mitja Marató de Gandia posa a la disposició dels corredors un servei extra, consistent en VIATGE GRATIS per a corredors prèvia exhibició de dorsal en horari de 7.30, 8.00 i 8.15 hores des de RENFE de GANDIA amb parada en COL·LEGI JOAN XXII de GRAU DE GANDIA.

S’efectuaran viatges de tornada a partir de les 12.00 hores. Recordem que el servei d’autobusos continuarà funcionant en horari habitual i que en l’actualitat és gratuït per a menors de 30 anys.

Tots els que acaben la prova obtindran medalla acreditativa, tots els participants i acompanyants tindran dret als descomptes en els establiments d’hostaleria adherits a DestiSafor, que es publicarà en la Pàgina web http://mitjagandia.org, Així mateix en les entrades al Palau Ducal, MAGA i Castell de Bayren.

Articles relacionats