12.3 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Taller de doblatge a l’aula de les escoles de Gandia

• L’Agència AVIVA Gandia de Promoció del Valencià ofereix l’activitat a Batxillerat, FP i segon Cicle d’ESO amb l’objectiu de millorar la destresa oral en l’alumnat.

Dins de l’oferta de Gandia, entre totes i tots, millor, l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià ha oferit, enguany, a les escoles de Gandia, la possibilitat que l’alumnat realitze un Taller de Doblatge, amb «la finalitat fonamental de millorar la destresa oral en l’alumnat, a través d’una experiència pràctica diferent i enriquidora. Totalment pràctic, segueix el procés real de doblatge de pel·lícules i sèries».

Com ha assegurat la regidora d’Educació i Política lingüística, Esther Sapena, «el dia a dia de l’aula no deixa prou espai per a desenvolupar i treballar la competència oral. Així, al taller es potencia la dicció, les pauses, les entonacions, l’habilitat de parlar en públic. Aporta, també, un nou enfocament al món i la realitat del doblatge i la interpretació, i com aplicar-lo a la realitat quotidiana. La competència lingüística i plurilingüe formen part de la pràctica al taller».

Adreçat a Batxillerat, Formació Professional i Segon cicle d’ESO, s’han sol·licitat un total d’11 tallers, que es van iniciar el 30 d’octubre al col·legi Carmelites, seguit per l’Abecé, hui, ací a l’Enric Valor, al Gregori Mayans i que finalitzarà el 19 de desembre, al col·legi Los Naranjos.

Impartit per Joan Tur, llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Doblatge en AC ESTUDIS, és també professor associat de la UPV, professor de doblatge i la veu com a ferramenta comunicació a la Universitat Politècnica de València i en instituts (per a professors a través del CEFIRE).

Articles relacionats