19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

La Medieval Xtrem Race arriba a Xerac

 

 

 • Xeraco acull la I Medieval Xtrem Race el 12 de novembre

  La localitat de Xeraco acull el pròxim 12 de novembre, la  Medieval Xtrem Race (carrera d’obstacles de temàtica medieval). La jornada tindrà dos distàncies: de 9 kilòmetres amb més de 30 obstacles i la de 4 kilòmetres amb 20 obstacles.

  La carrera està pensada per a tots els públics, ja que els obstacles estan adaptats a tots els nivells, però sobretot per a gaudir i passar-ho bé. No es tracta només de ser ràpid corrent sinó també caldrà demostrar altres capacitats com la força, la velocitat o la concentració. A més a més, es podrà participar de manera individual, en parella o per equips.

  La regidora d’esports i turisme, María José Castelló ha recalcat que “l’esport i el turisme van agafats de la mà i que aquest esdeveniment suposa posicionar Xeraco en el cim de les destinacions turístiques durant totes les èpoques de l’any i que a més, és una oportunitat perfecta perquè tant participants com espectadors nacionals puguen conéixer els meravellosos llocs i paisatges que ens ofereix el nostre municipi”.

  Els i les persones que estiguen interessades a participar podran obtindre més informació i inscriure’s al següent enllaç:
  https://medievalxtremrace.com/inscripciones-xeraco/

Articles relacionats