18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Tavernes torna a ser seu del Campionat d’Espanya de Rugby Seven sub-16 femení

Este dissabte 17 i diumenge 18 de juny, el camp del Vergeret de Tavernes acull el Campionat d’Espanya de Rugby Seven sub-16 femení amb un total d’onze seleccions estatals, amb la presència de dos combinats de la Comunitat Valenciana. A més, estaran representades les seleccions d’Astúries, Andalusia, Balears, Madrid, Euskadi, Múrcia, Aragó, Castilla i Lleó, Catalunya i Galícia.

El campionat començarà a partir de les 10 hores del dissabte amb l’encontre entre les seleccions catalana i murciana, i continuarà durant tot el dia amb els diferents partits de la fase de grups al camp del Vergeret, que es podran visualitzar en directe des del següent enllaç: https://rugbycv.es/2023/06/13/consulta-los-enlaces-del-streaming-m16-s7-cullera-y-tavernes/.

La competició finalitzarà el diumenge 18 al voltant de les 16 hores amb la disputa de la gran final del campionat. D’altra banda, els partits del Campionat de Rugby Seven en categoria sub-16 masculí i inclusiu es disputaran al camp de rugbi Juan Palomares de Cullera, on participen dotze seleccions.

Els horaris de tot el campionat i les diferents seleccions es pot consultar ací: https://rugbycv.es/2023/06/13/horarios-del-cesa-s7-m16-femenino-masculino-e-inclusivo/.

Així, Tavernes de la Valldigna serà, un any més, seu del Campionat d’Espanya de rugbi de les categories sub-14 i sub-16 els pròxims mesos de març i juny. Este esdeveniment esportiu reunirà als millors jugadors i jugadores de les diferents seleccions autonòmiques a les localitats de Tavernes i Cullera, que compartiran la seu del campionat tal i com ja va ocórrer el passat any en les categories sub-16 i sub-18.

La Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana han decidit donar continuïtat a l’aposta de dur la competició a Tavernes, tenint en compte l’èxit aconseguit en les passades edicions, les bones condicions del camp del Vergeret i la total col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, i el Tavernes Rugby Club.

Articles relacionats