20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

La marxa cicloturista ALE Cycling Gandia s’ha suspés fins al 2021

Com era d’esperar, després de l’ajornament de la IV edició de la marxa cicloturista ALE Cycling de Gandia per al diumenge 6 de setembre, se suspén definitivament i es programa de nou per al 2021.

Aquesta marxa està programada en el calendari UCI i és una de les tres més importants que tene lloc en la Comunitat Valenciana amb una participació de 1500 ciclistes.

L’ALE Cycling Gandia by SLT Marxa Internacional és una prova cicloesportiva per a aficionats i aficionades al ciclisme amb eixida i meta a Gandia (València, Espanya). L’ALE Cycling Gandia, amb 1.200 participants en el 2019 (tercera edició) és la primera prova de la Comunitat Valenciana amb caràcter internacional des del 2018 (segona edició).

La prova transcorre per bells paratges com el port de Margarida que ofereix unes vistes impressionants que ens faran oblidar els quasi 25 km d’esforç que hem hagut de realitzar per a aconseguir aquesta primera cota. La segona cota del dia la trobarem a Beniarrés port en el qual els participants podran batre’s en temps, ja que està cronometrat com en les edicions anteriors. Tercera cota i la més suportable el port de Benigànim. El quart i últim port és Pla de Corrals ho trobem abans de l’arribada a Barx, passant entre un bosc de pins que ens absorbirà, destaca una primera rampa del 17%.

Tot això amb carreteres poc transitades de les comarques de La Safor, La Vall de Gallinera, El Comtat, Vall d’Albaida i La Costera. Pertanyents a les províncies de València i Alacant.

Els organitzadors s’han vist abocats a la suspensió per no poder complir amb les noves normes sanitàries imposades pel govern d’Espanya i més amb un número tan alt de participants vinguts de tota Espanya.

Amb aquesta nova suspensió, la segona gran marxa d’Alberto Contador que té lloc a Oliva també al setembre penja D’un fil i en els pròxims dies s’esperen notícies similars a aquesta.

Des del punt de vista dels aficionats seria il·lògic deixar fer marxes amb un gran volum de gent venguda de tota Espanya i no deixar fer carreres d’escoles amb poc més de 150 xiquets de la mateixa província. La decisió ha sigut encertada i aplaudida per tots.

Articles relacionats