20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Mancomunitat de la Safor impulsa el “Club de Producte” per dinamitzar el turisme

 

– Naix el Club de Producte de la Mancomunitat de Municipis de la Safor amb 26 empreses adherides i un catàleg de 52 experiències turístiques

El passat dimarts 30 d’abril, es va celebrar en la seu de la Mancomunitat la presentació final del Club de Producte, on es mostraren tots els resultats de les actuacions realitzades durant els últims mesos i es va fer entrega del distintiu turístic a les empreses i entitats adherides.

Aquest projecte, impulsat des de la Mancomunitat a través del Pla de Dinamització i Governança Turística, ha unit a 26 empreses de la comarca, les quals, després de mesos de treball i col·laboració, han generat més de 50 experiències turístiques gastronòmiques, culturals, agroturístiques i esportives. Actualment, el Club compta amb 6 allotjaments, 3 restaurants, 8 espais visitables, 8 empreses d’activitats i 1 comerç, així mateix, encara s’esperen noves adhesions que evidencien l’àmplia oferta turística de la comarca.

Aquestes experiències permetran a la Safor posar en el mercat un ampli ventall de productes i posicionar-se com a destí de costa i interior o gaudir d’una oferta turística de qualitat durant tot l’any.

La marca ‘Safor Turisme’ es converteix així en una garantia de qualitat de les experiències turístiques disponibles en el territori, contribuint a reconéixer i diferenciar tots aquells productes locals i empreses de qualitat compromeses amb el turisme en la comarca.

La jornada va comptar amb la presència de la Secretària Autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, el President de la Mancomunitat, Salvador Femenia, i el Vicepresident, Jordi Puig, responsable de Turisme de l’entitat, els qui van reafirmar el seu compromís amb el desenvolupament turístic de la comarca.

Articles relacionats