5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

La Habitación Roja i La MODA, noves confirmacions per al Mediterrània Festival de Tavernes

La Habitación Roja i La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) són les noves confirmacions per a la primera edició del Mediterrània Festival, que tindrà lloc en la platja de Tavernes de la Valldigna del 23 al 25 d’agost.
Amb aquestes noves confirmacions el cartell es troba ja al 90 per cent i compte ja amb Dorian, Sidonie, Rulo y La Contrabanda, Beret, Varry Brava, Carmen Boza, Rufus T. Firefly, Dinero, Sexy Zebras, Nikone, El Niño de la Hipoteca, Space Elephants, Brisa Fenoy, Ñekü, Plan-B, Nixon, Jorge León, Lara Taylor & Myctic Dj i Bitches Deejays.
La Platja de Tavernes de la Valldigna es troba situada al sud de la província de València, un entorn natural ideal per a poder gaudir de les millors vacances acompanyats de bons amics, i la millor música indie-rock del panorama nacional.
A més, Tavernes de la Valldigna té molt bona comunicació tant per carretera AP-7 i N-322, com amb tren o autobús des de València i Gandia i, per si faltara poc, tant el recinte de concerts com la zona d’acampada es troben a només cent metres de la platja.

Articles relacionats