21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La Guàrdia Civil resol un delicte d’estafa a Tavernes de la Valldigna

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona per estafar més de 7.800 euros en la venda de telèfons mòbils usurpant la identitat d’una empresa de Tavernes de la Valldigna. L’arrestada és una dona de 48 anys i de nacionalitat espanyola i està acusada dels delictes d’estafa, usurpació d’estat civil i falsedat documental.

La investigació va començar a l’abril amb la denúncia interposada per la gerent d’una botiga de mòbils de Tavernes, que denunciava que un dels seus empleats havia utilitzat dades dels seus clients per a la compra finançada de diversos terminals mòbils d’alta gamma.

Després de l’estudi minuciós de la informació recaptada, es va procedir a l’aprehensió de tots els telèfons mòbils, podent verificar els agents que la detinguda seguia un mateix modus operandi. La detinguda anunciava els terminals adquirits de manera fraudulenta en una plataforma dedicada a la compravenda de productes de segona mà.

Una vegada tenia un comprador quedava amb ell en els voltants de la botiga on treballava i acudia amb el vestuari d’empleada i s’identificava com a comercial d’aquesta. A més, entregava el telèfon amb la caixa precintada juntament amb una factura de venda amb els logotips comercials de l’empresa i així mai els compradors sospitaven de l’origen il·lícit dels mòbils.

L’estafa ha ascendit a més de 7.800 euros i afecta 8 perjudicats. La Guàrdia Civil ha aconseguit recuperar fins al moment 5 telèfons mòbils. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Sueca.

Articles relacionats