19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El tenista gandià, Samuel Martínez, subcampió de dobles del torneig ITF de Madrid

 

El tenista gandià, Samuel Martínez Arjona, al costat del seu  company Alejandro Manzanera, es van proclamar subcampions de dobles del torneig ITF de Madrid després de perdre davant la parella formada pel suís Bertola i l’italià Schiavetti pel tanteador de 6-3, 3-6 i 3-10.

Martínez i Manzanera no arribaven a una final des del passat circuit Orysol i en aquesta ocasió van tindre la victòria a l’abast de la mà, ja que es va arribar a la mort sobtada en el tercer i últim set amb victòria dels centreeuropeus.

En la modalitat d’individuals, el tenista de l’acadèmia de Juan Carlos Ferrero segueix sense poder superar una fase classificatòria i en aquesta ocasió va perdre tot just començar en les pistes del club de tenis Chamartín.

Ferrero millor entrenador de l’any

Si David Ferrer capitanejara l’equip nacional de Copa Davis, un altre jugador que es va iniciar també a les ordres de Doro Martínez en el CT La Valldigna, és a dir Juan Carlos Ferrero, va ser premiat com el millor entrenador del món en aquest 2022.

Ferrero que va estar en Tavernes a l’edat de huit anys, anat quasi diàriament des d’Ontinyent, fins que va trobar un lloc més pròxim a Villena va ser un altre jugador que també es va iniciar al món de la raqueta des de les pistes valleres.

Ara com a entrenador del número u mundial, Carlos Alcaraz ha aconseguit el reconeixement a la seua llarga trajectòria amb el murcià.

Articles relacionats