19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

La Fundació Asindown reconeix el treball de la Xarxa CdT de la Comunitat Valenciana pel compromís amb la formació turística inclusiva

– La Fundació ha fet lliurament de les plaques commemoratives als Centres de Turisme de València, Castelló, Benidorm i Gandia

– Francesc Colomer ha atorgat els diplomes de formació en hostaleria a joves amb diversitat funcional i intel·lectual formats en la Xarxa CdT

La Fundació Asindown ha reconegut públicament aquest divendres la labor i compromís diari de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT) de la Comunitat Valenciana, per formar en hostaleria a joves amb diversitat funcional i intel·lectual, ajudant així a l’impuls de la formació turística inclusiva.

D’aquesta manera, els alumnes i alumnes de la Fundació Asindown que han format part de l’última edició del projecte Preparat-T, han fet lliurament de les plaques commemoratives als directors dels Centres de Turisme de la Xarxa, en concret al CdT de València, Castelló, Benidorm i Gandia, aquest últim incorporat recentment al projecte.

25 noves incorporacions al món laboral

D’altra banda, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha acompanyat als directors dels CdT en aquest acte de reconeixement, també ha entregat els certificats del projecte Prepara-t de la Fundació Asindown, als alumnes i alumnes amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals que s’han format a través d’aquest projecte en els Centres de Turisme de Castelló, Benidorm i València.

D’aquesta manera, un total de 25 alumnes t alumnes han rebut aquest distintiu, després d’haver cursat 459 hores de formació completa dels cursos de Cuina Bàsica i Atenció en Sala, en els diferents centres de la Xarxa CdT.

Es tracta de certificats que avalen la formació turística inclusiva a joves amb capacitat per a incorporar-se al sistema laboral i amb ganes de futur. Aquest projecte és impulsat per la Fundació *Asindown, a través del seu Centre de Suport a la Inclusió, i compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, a través de la seua Xarxa CdT.

Durant la seua intervenció, Francesc Colomer ha volgut mostrar el seu “sentiment enorme de gratitud i felicitació pel que representa aquest potencial de treball per a la societat”. Al seu judici, gràcies a aquesta col·laboració amb Asindown “estem construint entre tots una gran proposta de valor”.

En l’acte, que ha tingut lloc en el Museu Príncep Felip de la Ciutat dels Arts i de les Ciències (CAC), han participat a més del titular de Turisme, el director d’Asindown Manuel Campos; així com el president de la Fundació Asindown, José Vega.

Articles relacionats