12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Beniflà reparteix una caixa i planta de Nadal per a cada llar 

 

 

– L’equip de govern repeteix la iniciativa sorgida per la pandèmia de 2020

– 180 caixes de productes nadalencs i 180 plantes típiques de Nadal entraran el dimarts 22 en cada llar de Beniflà.

L’equip de govern ha considerat aplacar la crisi sanitària i econòmica que viuen les famílies de la localitat per segon any consecutiu. L’objectiu d’aquesta nova mesura social és fer més suportable les emotives festes de final d’any donat els alts índexs de Covid a la comarca.

L’alcalde, edils i operaris de manteniment de Beniflà entregaran personalment els obsequis a partir de les 11 hores del pròxim dimarts amb les màximes mesures de seguretat que l’actual situació sanitària requereix.

Des de l’ajuntament ha manifestat que “aquest gest de gratitud completarà en 2021 l’ajuda econòmica d’aliments bàsics, llum i aigua que l’Ajuntament de Beniflà va concedir durant tot l’any, per tercera anualitat consecutiva, als veïns més necessitats de la població”.

També se sumaran a les ajudes municipals gestionades per a l’hostaleria i dins del Pla Resistir.

Papà Noel també contribuirà el 24 de desembre a despertar el somriure dels xiquets i xiquetes de Beniflà fins als 12 anys. Els farà lliurament de regals en els seus propis domicilis.

Per a l’alcalde Borja Gironés, “seguim en una situació anòmala i excepcional i sentim que el gest pioner que iniciem en 2020 significa molt més que el mer repartiment d’obsequis”. “La iniciativa promoguda –en paraules de Gironés- propaga felicitat i empatia veïnal en cadascun de les 180 llars existents a Beniflà”.

Articles relacionats