21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Nadal amb Orgull, Oliva és Diversa

 

 

– CLGS protagonitza la campanya “Nadal amb Orgull – Oliva és Diversa” impulsada per la regidoria de Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva.

La campanya ha sigut promoguda per la regidora de Diversitat d’Oliva, Anna Mena i realitzada per la consultoria d’Igualtat “Fem Acció”.

Els associats del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals de la Safor-Valldigna (CLGS) han protagonitzat la campanya “Nadal amb Orgull – Oliva és Diversa” impulsada per la regidoria de Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, de la qual és titular Anna Mena, i realitzada per la consultoria d’Igualtat “Fem Acció”.

La campanya consta de diverses fotografies protagonitzades per diferents membres de CLGS que representen diferents valors positius associats a les festes nadalenques i busca impulsar Oliva com un lloc divers i inclusiu on la població LGTBI pot viure en llibertat, harmonia i respecte.

Les fotografies estan protagonitzades per sòcies de CLGS que representen a totes les lletres del col·lectiu LGTBI. Han participat: la SanguinelliAusias del Rey, Sara Gil, Maria Rico, Iván MárquezHéctor Bofí, Ximo López, Julen Camarena i Rocío Enríquez.

campanya oliva 2

L’exposició s’ha inaugurat hui divendres, 17 de desembre, davant de l’edifici de Turisme, al costat del Mercat Municipal, i romandrà allí de 10 a 12 hores. L’acte ha estat presidit per la regidora d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, Anna Mena i ha comptat amb la presència del Coordinador General de CLGS, Ximo López, així com de diversos representants del col·lectiu.

campanya oliva 1

També han acudit la vicealcaldessa d’Oliva, Ana Maria Morell Gómez i els regidors de Salut, Miguel Monzonís, de Turisme, Kino Calafat i la regidora de Medi Ambient, Maria Josep Llorens. Per a Ximo López “aquesta iniciativa és molt important, ja que reforça els llaços entre el col·lectiu i la comarca” i és un acte de visibilitat del col·lectiu per fer-los partícips i presents en aquestes festes.

Articles relacionats