LA FRONTERA ACTUARÀ EN EL CONCERT BENÈFIC STRONG PEOPLE

El regidor de Cultura de Gandia, Joan Muñoz, acompanyat pel gerent de la Farmàcia del Passeig, Jesús Herráiz, i el president de la Fundació Inn, Enrique Nogueroles, han presentat este dilluns el festival Strong People, que es celebrarà per tercer any consecutiu a Gandia el 14 de maig, al jardí de la Casa de la Marquesa, enguany, amb un important cartell: l’actuació de La Frontera i altres grups teloners.

El festival és de caràcter benèfic, destinat a la lluita contra el càncer. Concretament, els diners recaptats serviran per acabar de pagar les actuacions que s’hi ha realitzat per humanitzar la sala de dia d’administració de quimioterapèutics de l’Hospital Francesc de Borja i altres novetats que s’aniran presentant. “Tot el que ingressem ho destinem a la comarca. Des de la Fundació Inn estem molt il•lusionats per l’èxit de la sala amb pantalles de TV, racó de lectura, decoració amb vinils, etc…”, ha destacat Nogueroles. “Hem fet millores importants de forma que els pacients d’oncologia tinguen una estada el més agradable possible”, recorda Herráiz.
Per assistir al concert, cal comprar una samarreta creada per l’arquitecte i dissenyador gràfic gandià, Fermí Romaguera, per 12 € a l’hospital o a la farmàcia del passeig. Si simplement es vol col•laborar es pot comprar la samarreta per 10 €. El cartell de l’Strong People és del dissenyador gràfic Batiste Pons.
Finalment, Joan Muñoz ha destacat la importància de la col•laboració públic-privada amb finalitzats solidàries i ha recordat que el departament de Biblioteques de Gandia també està creant un punt de lectura a consultes externes de pediatria de l’hospital comarcal Francesc de Borja.

Et Pot Interessar