22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La Font d’en Carròs acull el II Safor Fest

 

– La Font d’en Carròs acull el II Safor Fest organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Safor

Enguany el Servei de Joventut de la Mancomunitat de la Safor, Calaix Jove, ha preparat el II Safor Fest, que tindrà lloc el 21 d’octubre, des de les 17 h, a la Font d’en Carròs.

Aquesta trobada surt de la iniciativa de la Xarxa de Corresponsals Juvenils de la Safor, que el curs passat va dissenyar aquesta acció amb l’objectiu de tindre un espai pensat per i per a les persones joves. Una trobada de joves que aposta per la participació juvenil i la presencialitat, en un món on la pantalla s’imposa.

Formen part d’aquest projecte tots els Ajuntaments que treballen colze a colze amb la Mancomunitat per fer realitat unes polítiques de joventut públiques i de qualitat. Està sent, per tant, un treball en equip exemplar amb una motivació comuna: que la Font es convertisca el dia 21 d’octubre en el poble que aculla les persones joves de la comarca.

La trobada tindrà lloc el 21 d’octubre des de les 17 h fins a la matinada, i es podrà gaudir d’activitats diverses, com per exemple un mural col·laboratiu a càrrec de Rosa Fuster, un rocòdrom amb tirolina, tallers de circ, podcasts en directe i moltes altres coses. A més es vol comptar amb el teixit associatiu del poble i, per això, junt amb l’Ajuntament de la Font s’està treballant per què les persones joves associades se n’ocupen de la part gastronòmica. I per tal de finalitzar la festa tindrem música en directe i correfoc.

El Calaix Jove, coneixedor de les necessitats de mobilitat que pateixen les persones de la comarca, està fent les gestions pertinents per tal de facilitar línies de bus que transporten les persones joves a la trobada.

Articles relacionats