28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

El Raval de Gandia compta amb una nova zona esportiva

– Gandia crea un espai per a l’activitat física al pàrquing del Raval per tal de descongestionar altres zones esportives de la ciutat

Raval de Gandia fotografia Alex Oltra
Raval de Gandia, fotografia Àlex Oltra

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor d’Esports, Jesús Naveiro, la presidenta de la Junta de Districte del Raval, Maribel Codina, i diversos tècnics municipals van visitar ahir les noves pistes esportives que s’han creat al pàrquing del Raval per a l’activitat física. Aquesta construcció s’ha fet tot pensant a descongestionar altres zones d’esport de la ciutat i dotant-la de tot l’equipament necessari.

Compta amb una pista polivalent per a futbol sala i handbol, amb porteries adaptades a aquests esports, quatre cistelles per a jugar a bàsquet i diverses papereres amb distintius de colors per a reciclar.

Aquest projecte, dirigit especialment al públic juvenil, preveu la incorporació d’espais saludables que potencien l’esport i la salut per a realitzar entrenaments i exercicis a l’aire lliure. El finançament, amb un valor de 80.000 €, ha estat a càrrec dels Fons Europeus Next Generation i el pressupost final ha sigut de 112.765,89 €.

Articles relacionats