28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

La Música de Cinema sonarà als carrers de Gandia

– Gandia celebra la primera edició del Festival Internacional de Música de Cinema

– La iniciativa es desenvoluparà des de hui, 14 de setembre, al 16 d’aquest mes i compta amb programació per a tots els públics

Gandia celebra la primera edició del Festival Internacional de Música de Cinema els dies 14, 15 i 16 de setembre. El festival acostarà la música del cinema a grans i menuts.

Durant aquestes jornades la ciutadania podrà trobar-se amb músics interpretant en directe, melodies de les seues pel·lícules favorites a diferents espais de la ciutat, com la Casa de la Cultura, la plaça Major, el passeig de les Germanies, la plaça del Rei Jaume I i el Teatre Serrano.

Els més menuts també tindran activitats dins de la programació, ja que aprendran a crear música de cinema a tallers infantils, especialment dissenyats per a ells. Músics i aficionats gaudiran de màster classes i xarrades amb compositors nacionals a internacionals, sobre com iniciar-se a la música de cinema, com compondre per a pel·lícules, sèries, videojocs o sobre la història i l’evolució de la música de cinema.

El colofó final serà el concert de gala al Teatre Serrano, dissabte a les 20.00 hores, on l’Orquestra Simfònica SMI Santa Cecília de Cullera interpretarà una selecció de bandes sonores clàssiques d’algunes de les nostres pel·lícules favorites de tots els temps.

L’entrada a totes les activitats serà gratuïta fins a completar aforament. Les invitacions per al concert de l’Orquestra Simfònic es podran arreplegar de forma gratuïta a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia a partir del dia 12 de setembre.

El festival està organitzat per Nigel Ashley, director de  Global Entertaiment Music (GEMS) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, a través dels departaments de Cultura i Turisme.

Tota la informació del festival a la pàgina web www.gandiafilmmusicfestival.com

Articles relacionats