16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

La Fira Extraescolars tanca la segona edició de Fira Mercat Gandia

  • Se celebrarà els dies 19 i 20 de maig de 10.30h a 13.30h i de 17.30h a 20.00h.
  • En aquesta fira hi haurà comerços de diferents àmbits: educatiu, esportiu, musical, artístic, etc.

Acaba la temporada de Fira Mercat Gandia amb una de les fires més entretingudes i educatives de la comarca de la Safor. La Fira dels Extraescolars se celebrarà els dies 19 i 20 de maig a l’espai Fira Mercat, a la Plaça del Prado.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única per a que els més joves puguen conèixer i descobrir noves activitats extraescolars de manera gratuïta i més ara que s’arrima l’estiu. En aquesta fira hi haurà comerços de diferents àmbits: educatiu, esportiu, musical, artístic, etc.

La Fira Extraescolars té el seu propi públic ja que són moltes les famílies que apunten als seus fills per a que milloren alguns coneixements fora de l’horari habitual d’escola“, ha expressat la regidora.

Els horaris seran divendres 19 i dissabte 20 de 10.30h a 13:30h i de 17.30h a 20:00h. Pel que fa als expositors, hi estaran presents: Gandialab; Cantera de Empresas; Activeplay; Sandra Escrivá; Helen Doron English Gandía; Robotikids; Gandia Surf; Alicia Vendrell Betí; Dibujo Digital Manga; CLUB DE CORRER EL GARBI; Lletres i scrap; ENTRETÉS i Spiracle.

“Hi haurà un ampli ventall d’activitats que aniran des de l’esport fins a altres més tècniques de coneixement com a tal”, ha afegit Ferrer.

Pel que respecta a les diferents activitats que hi ha programades, estaran presents: dissabte de 10:30h a 11:30h ‘Taller de muntatge amb Lego’. (Cantera de Empresas)

Activitats a l’exterior: divendres i dissabte de 17:30h a 18:00h ‘Tallers de Storytime, Family time i contacontes. (Activeplay). Dissabte de 11h a 13h “Demostración de dibujo digital manga” (Dibujo Digital Manga). Divendres de 12h a 13h i dissabte de 11h a 13h: ‘Taller tote bags’ (ENTRETÉS).

Durant tot l’esdeveniment: ‘Escola d’estiu la màquina del temps’ (ENTRETÉS) i ‘Disfruta d’una experiència d’E-sports amb un set-up gamer complet d’última generació’ (Cantera de Empresas).

Balanç Fira Mercat – Fira Patchwork

D’altra banda, Ferrer ha fet balanç i remarcat l’èxit de la I Fira Patchwork, celebrada el cap de setmana passat per primera vegada a l’espai de Fira Mercat Gandia. Així, la van visitar 4.020 persones, dels quals el 60% eren de Gandia, el Grau i la platja, el 10% de la comarca de la Safor i el 30% de fora. La valoració d’aquests va ser de 9,9 sobre 10 i la dels expositors de 9,9 sobre 10.

Articles relacionats