21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Recepció a les Falleres Majors de Gandia 2024: Marta Lozano Pérez i Daniela Serralta Miñana

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la vicealcaldessa, Alícia Izquierdo, i el regidor delegat de Falles, Natxo Arnau, han rebut aquest matí al consistori a les noves Falleres Major i Infantil de Gandia 2024. Elles són Marta Lozano Pérez i Daniela Serralta Miñana, respectivament.

La Fallera Major de Gandia del 2024 és Marta Lozano Pérez, nascuda el 9 d’agost de l’any 2000. Marta va obtindre el Grau Mitjà de vídeo-disckjockey i so i també és tècnica superior en realització de projectes audiovisuals i espectacles. Actualment, estudia Publicitat i Relacions Públiques en la Universitat de Cadis a Jerez de la Frontera. Amb tan sols un any de vida, en el 2001, ja eixia en Falla Grau. En la seua actual falla, Falla Parc Alqueria Nova, ha ostentat tots els regnats infantils fins al 2009 que va ser Reina de la Falla Infantil.

La fallera major infantil de Gandia 2024 és Daniela Serralta Miñana, nascuda el 14 de setembre de l’any 2010. Daniela en l’actualitat està estudiant el primer curs de l’ensenyament secundari en el Col·legi Borja Jesuitas de Gandia. 

Daniela va eixir per primera vegada de fallera tenint mesos de vida en la Falla Plaça Sant Josep Raval i des de llavors ha eixit tots els anys de fallera.

Articles relacionats