LA FIRA DEL MOTOR HA CONVERTIT EL CENTRE DE GANDIA EN UN GRAN APARADOR DE VEHICLES

El desplegament ha requerit un dispositiu especial que estarà en marxa fins al dia 16, amb tot un seguit de mesures per minimitzar les molèsties als veïns, usuaris de cotxeres i comerciants de la zona.


La Fira té afecció sobre el centre de la ciutat, ja que abasta des de la plaça Tirant fins al carrer Ferrocarril d’Alcoi, les places del Prado, Major i del Tirant; a més dels carrers Sant Francesc de Borja, Duc Alfons el Vell.
El tall de trànsit per permetre la instal•lació dels concessionaris és efectiu des de dijous a les 14:00 hores i durarà fins al dilluns 16 fins a les 08:00 hores per fer possible el desmuntatge de la infraestructura.
Pel que fa al transport públic, s’ha aplicat un desviament per la zona del carrer Villalonga i Avinguda del Raval sense que hi haja una altra modificació en el recorregut habitual.
Per als veïns, propietaris de cotxeres i comerços que necessiten realitzar càrregues i descàrregues, s’ha contemplat l’obertura al trànsit de la zona en horari de 21:00 a 09:30 del matí. En el cas que es puguen produir urgències, s’han habilitat carrils especials perquè puguen utilitzar els serveis d’emergències. En cas que algun veí tinga alguna urgència, s’haurà de posar en contacte amb la Policia Local cridant al 962 87 88 00 perquè l’ajudem en qualsevol situació.
Pel que fa a l’aparcament, els veïns i propietaris de cotxeres poden sol•licitar al Departament de Comerç tiquets gratuïts per al pàrquing del Prado telefonant al 962959638.
Com a espais d’aparcament estan disponibles els dos pàrquings subterranis i la zona d’estacionament del parc Ausiàs March, la zona del polígon Benieto, el carrer Villalonga i els pàrquings alternatius de l’Alqueria de les Ànimes i del Gregori Mayans.

Et Pot Interessar