12.9 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

La Fira de Santa Bàrbara de Piles obri el termini de reserva de casetes

– La Fira se celebra el 2 de desembre amb motiu de la festivitat local

L’Ajuntament de Piles ha obert el període d’inscripció a la Fira de Santa Bàrbara, que se celebra el 2 de desembre dins de la programació de la festivitat local en honor a la seua patrona. La data límit per reservar les casetes és el dilluns 20 de novembre.

“La fira té com a objectiu promoure el municipi arreu la comarca de la Safor, tant a l’àmbit comercial, artesanal i gastronòmic, com turístic. Per tant, anime’m a tots els negocis i a totes les associacions del municipi i de les localitats veïnes a participar, ja que és una bona oportunitat per presentar-se al públic a la vegada que fomentar sinergies entre les mateixes empreses i associacions”, expliquen Valeria Fuster, regidora de Cultura, i M. José Solbes, regidora de Turisme.

Inscripcions Fira Santa Barbara

“També comptarà amb altres activitats, com un encontre dels grups de passejos Camina de tots els pobles participants de la comarca, el qual culminarà amb activitats físiques i esportives per promoure la salut i el benestar”, avança el regidor de Salut, Toni Ramiro.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ajuntament o en línia a través de la seu electrònica de Piles.

Articles relacionats