14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Vilallonga, Ador i Palma de Gandia recomanen romandre dins dels habitatges per l’incendi

Els ajuntaments de Vilallonga, Ador i Palma de Gandia han comunicat a la població que el millor és romandre dins dels habitatges i, si és necessari eixir, que ho facen amb mascareta a causa del fum que provoquen les flames.

A conseqüència de l’incendi i de l’operatiu per a l’extinció, este matí l’Ajuntament de Vilallonga ha informat que se suspenen les classes en l’institut Vall de la Safor, al qual acudeixen alumnes de diversos municipis de la comarca. També se suspenen en el col·legi la Murtera, d’Ador i Palma de Gandia.

El vent està espentant el front més actiu de l’incendi cap a l’Orxa. Les flames segueixen molt actives i l’alcaldessa d’Ador ha recomanat als seus veïns l’ús de màscares per a fer front al fum i la cendra que està arribant a la població. De la mateixa manera, demana a tots els veïns que es confinen a casa pel fum. Encara hi ha diverses poblacions afectades.

Encara que el vent ha canviat de direcció cap a l’Orxa, els responsables de l’extinció de l’incendi asseguren que ara mateix el riu Serpis està fent de barrera natural, però temen que les flames en eixe front s’aviven per un altre canvi de vent i el foc avançaria direcció la Marina, cap a Pego i Oliva.

Articles relacionats