13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La Fira de Sant Jaume de Tavernes conclou complint les mesures de seguretat

– L’Ajuntament de Tavernes, acomiada la XXVI edició de la Tradicional Fira de Sant Jaume.

– Unes jornades atípiques, adaptades a la Nova Normalitat on les mesures de seguretat higièniques sanitàries han estat presents en tot moment.

La XXVI edició de la Fira de Sant Jaume s’ha transformat pel compliment de les mesures sanitàries. Ha sigut diferent, atípica per l’adaptació a la nova Normalitat i a l’estricte compliment de les mesures de seguretat per tal d’evitar contagis de la Covd19.

D’altra banda el nou emplaçament al Llac de la Goleta ha estat valorat molt positivament pels veïns i veïnes. A les típiques paradetes s’han sumat dues jornades de Cinema Musical (Grease i Trolls), dues Valltukades, una d’elles reivindicativa per la Igualtat i que han amenitzat i acompanyat als visitants. També s’ha pogut gaudir de música en directe.

La cloenda ha comptat amb l’alcalde de Compromís Sergi Gonzàlez, la Regidora de Turisme Lara Romero, acompanyats per Regidores i Regidors, la màxima representant del món faller, la FMT Cristina Martí i Raquel Pons, que ha estat donant suport durant els dies que ha transcorregut la Fira de Sant Jaume.

Articles relacionats