12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Guardamar de la Safor gaudirà de “Concerts a la Fresca” i d’un monòleg de Piter Prado

– L’Associació Musical de Guardamar de la Safor presenta la segona actuació del I cicle de “Concerts  a la Fresca” pels carrers

– El dissabte 1 d’Agost a les 23.00 h a la plaça de l’ajuntament actuarà el monologuista l’artista valencià Piter Pardo anomenat “Liandola Parda

L’Associació Musical de Guardamar continua amb el cicle de “Concerts a la Fresca” en aquesta ocasió serà el divendres 31 de Juliol en la plaça 9 d’Octubre a les 22:00 h. Abans es farà un passacarrer de la banda del poble des del carrer Doctor Mut i fins a la Plaça 9 d’Octubre amb la companyia de Mickey Mouse i del Pato Donald. El concert serà a càrrec dels alumnes i músics de l’escola i banda de música.

Els concerts estan dedicats de manera molt especial per als xiquets i xiquetes, han assenyalat des de l’Associació “perquè han sabut superar admirablement les circumstàncies i confinament provocat per la COVID-19″. Al finalitzar l’audició hi haurà photocall amb Olaf.

D’altra banda, El dissabte 1 d’Agost a les 23.00 h a la plaça de l’ajuntament hi haurà un monòleg de l’artista valencià Piter Pardo anomenat “Liandola Parda“.

L’espectacle que ofereix Piter Pardo naix de la conversació natural entre ell i el públic, definit també com el màxim exponent del mínim comú denominador de l’humor. Piter, amb la seua guitarra en mà, mostrarà un dels shows més particulars, vertiginosos, interactius i plens de riures que existeixen… o no.

Des de l’Ajuntament es recorda que l’ús de la mascareta és obligatori i que s’ha de respectar la distància de seguretat. L’aforament de l’acte serà limitat.

Articles relacionats