LA FIRA DE L’AUTOMÒBIL DE VALÈNCIA AMPLIA ESPAI PER LA DEMANDA D’EXPOSITORS

Així ho han avançat durant la presentació del certamen als mitjans de comunicació el president de la Fira de l’Automòbil de València, Pascual Martínez; el director de Fira València, Víctor Castillejos, i el director general de Ganvam, Tomás Herrera.

En aquesta ocasió, el certamen torna amb un 20 per cent més de superfície expositiva en un espai que ocuparà els 61.000 metres quadrats i amb una oferta de més de 3.000 vehicles nous, seminous i d’ocasió procedents de 40 de les marques capdavanteres d’automòbils com Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Wolkswagen i Volvo.

«Es tracta d’uns nombres que retornen al saló a nivells que ja no recordàvem, de fa ja diversos anys i que evidencien l’excel·lent posicionament de la nostra Fira com a referent comercial en el sector», ha manifestat.

En aquest context, la Fira de l’Automòbil de València ha programat un bon nombre d’activitats paral·leles d’oci i esports destinada per a tota la família i que es desenvoluparan al llarg dels cinc dies de fira.

Així mateix, hi haurà un complet ‘Motorshow’ amb circuits de kart, un simulador Pit Stop en el qual el visitant comprovarà la seua destresa en el canvi de pneumàtics com si estiguera en la Fórmula 1, possibilitat de conduir un Ferrari i diferents activitats de seguretat vial de la mà de pilots experts.

Els més xicotets també tindran els seus espais en aquesta fira amb atraccions com a castells unflables i llits elàstics, així com un circuit infantil d’educació vial en el qual s’inculcarà als xiquets els avantatges de respectar les normes de seguretat.

Et Pot Interessar