La Federació i la UE Gandia organitzen un clínic gratuït de futbol femení

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) i la UE Gandia han organitzat un Clínic gratuït de futbol femení, dirigit a xiquetes d’entre 8 i 12 anys, i que conclourà amb un amistós de la sub-16 davant el València CF. Serà el dimarts 29 a l’estadi Guillermo Olagüe. 
Es tracta d’un entrenament gratuït per a aquelles xiquetes que vulguen iniciar-se en el futbol de la mà dels seleccionadors autonòmics i les jugadores del combinat valencià sub-16, que disputarà també a Gandia el Campionat d’Espanya a principis de juny. 
En acabar l’entrenament, que donarà començament a les 17.30 hores, es disputarà un amistós entre la Selecció Valenciana sub-16 i el València CF Femení, preparatori per al nacional. Les participants rebran una samarreta commemorativa. 
L’objectiu de l’esdeveniment és promocionar el futbol femení i ser el tret d’eixida de la secció de xiques que vol engegar la UE Gandia. 
Les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina web de la federació (www.ffcv.es) o telefonant al 657.892.882.

Et Pot Interessar