13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Federació d’Empresaris de la Safor incorpora dos noves associacions 

– Els Membres de la Junta van acordar per unanimitat la integració de totes dues associacions en la reunió ordinària de junta Directiva de FAES el passat 25 de juny.

En el punt quatre de l’ordre del dia figurava la Sol·licitud incorporació Associació dEmpreses Polígon Els Masses Ròtova. Els representants de l’associació seran: David Pardo Peiró càrrec de president i Vicenta Lerma Gadea, Vicepresidenta.

En el punt cinqué de l’ordre del dia es va tractar sobre la Sol·licitud incorporació de l’Associació de Perruquers i Estètica de la Comarca de la Safor (APES). Els representants de l’associació seran: Manuel Soler Quilis, càrrec de President i Mireia Torres Bertomeú, membre de la Junta.

Satisfacció en la directiva per la incorporació de dos Associacions a FAES. Un total de vint Associacions conformen la Federació, una empresa directament associada Vicky Foods i l’entitat de Foment AIC.

Al febrer va sol·licitar la baixa de l’Associació d’Hostaleria Gastroliva i al maig va sol·licitar la baixa l’Associació Safor Emprén.

El president de FAESJuan Pablo Tur, ha agraït a les dos entitats la seua integració a l’entitat i ha destacat el respecte i la col·laboració entre les associacions que han aconseguit que la Federació siga reconeguda com la Patronal Empresarial de la Comarca. D’altra banda, Juan Pablo Tur ha indicat que la Federació està a la disposició de les associacions per a resoldre qualsevol problema que afecte el col·lectiu empresarial.

També es va recordar que l’Assemblea General, Extraordinària i Electoral de la Federació se celebrarà el dimarts, 7 de juliol de 2020, en les instal·lacions de Foment.

Articles relacionats