14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La Federació de Lletres Falleres i l’Associació d’Estudis Fallers trien Tavernes per a lliurar els seus premis

La Federació de Lletres Falleres i l’Associació d’Estudis Fallers han escollit Tavernes de la Valldigna com a seu per al tradicional lliurament de premis de les Lletres Falleres del 2019. El pròxim 5 d’abril de vesprada, la Casa de la Cultura serà l’escenari que acollirà la gala on es reconeixeran els millors articles i continguts dels llibrets fallers elaborats per les comissions. Es tracta de la primera vegada que l’entrega de premis de les Lletres Falleres es celebra a la comarca de la Safor, ja que en anys anteriors ha visitats les ciutats de València, Sagunt, Alzira i Xàtiva.

Durant la cerimònia es lliuraran un total d’onze premis en diferents categories literàries i de disseny dels mateixos llibrets, entre els quals destaca el premi Portal de Valldigna, un guardó atorgat per la comissió de la Falla Portal de Valldigna de Tavernes al millor poema líric dels llibrets. L’elaboració dels llibrets és una de les tasques més importants per als fallers i és tota una tradició al nostre municipi, prova d’això són els magnífics resultats que les sis comissions falleres han aconseguit en els premis per la Promoció de l’Ús del Valencià en els llibrets.

Per a l’Ajuntament, les sis comissions falleres i tots els vallers i valleres és un honor ser la seu  de l’entrega de premis de les Lletres Falleres del 2019 i rebre el món faller d’altres poblacions.

Articles relacionats