13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La Fallera Major de Tavernes lluirà unes pintes amb l’escut de Tavernes

• L’alcaldessa Lara Romero entrega a la fallera major de la ciutat unes pintes amb l’escut de Tavernes

• Gemma Altur Alonso lluirà les pintes en els actes institucionals en què represente Tavernes de la Valldigna

• L’alcaldessa Lara Romero ha destacat que es tracta d’un regal que serà la “promoció més bonica de la ciutat” allà on vaja la fallera major

La fallera major de Tavernes de la Valldigna de 2024, Gemma Altur Alonso, portarà durant el seu regnat unes pintes amb l’escut de la ciutat. Serà la primera vegada que la màxima representant de les falles de Tavernes de la Valldigna duga este distintiu, que és regal de l’Ajuntament de Tavernes.

Unes pintes que ahir de vesprada rebia la fallera major de mans de l’alcaldessa Lara Romero en un acte al saló de plens on van estar acompanyades dels representants de les sis comissions locals, la Junta Local Fallera i dels membres de la corporació municipal. Les pintes amb l’escut de la ciutat les lluirà Gemma Altur en els actes institucionals en què represente Tavernes de la Valldigna i les nostres falles.

El mateix acte va servir per a imposar la caramba amb l’escut de Tavernes a la fallera major, al president de la Junta Local Fallera, Óscar Ciscar, i a les cinc representants de la cort d’honor. Per part de l’Ajuntament, portaran  les carambes, l’alcaldessa Lara Romero i el regidor delegat de Falles, Carlos Torres.

L’alcaldessa Lara Romero ha explicat que este regal de l’Ajuntament servirà de promoció de la ciutat perquè “cada vegada que Gemma duga les pintes amb l’escut de Tavernes serà un acte d’amor a la ciutat, ja què portar l’escut de Tavernes és, sense dubte, la promoció més bonica que mai podríem fer del nostre poble, de manera silenciosa, però alhora molt potent”.

L’exaltació de Gemma Altur Alonso tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de novembre a les 20 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes.

Articles relacionats