12.3 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Compromís per Xeraco denuncia la mala gestió de l’equip de govern municipal

 

– La mala gestió de l’equip de govern d’Avelino Mascarell obliga a l’Ajuntament de Xeraco a fer la feina d’una empresa contractada
encarregada de la poda.

– Els operaris de l’Ajuntament de Xeraco fan treballs de poda que haurien de fer els operaris de l’empresa contractada per un preu de 94.000 €.

– L’Ajuntament de Xeraco du a terme treballs de poda contractats, durant les primeres hores del dia per a evitar ser vistos.

– L’equip de govern del PP de Xeraco fa que els treballs de poda costen més diners dels ciutadans, assumint feines contractades a una empresa privada per 94.000 €.

L’Ajuntament de Xeraco, governat pel Partit Popular amb Avelino Mascarell al capdavant, va licitar per primera vegada la gestió de la poda de l’arbrat municipal. Aquesta licitació es va adjudicar per un cost total de 94.000 €, amb validesa fins a novembre de 2023 privatitzant un servei que fins aleshores era públic.

Segons denuncien, “tot i això, els operaris del consistori municipal han dut a terme la poda de diferents arbres a l’entrada del poble durant hores de poca afluència. Una actitud que demostra com l’equip de govern del PP és conscient de fer un mal ús de la licitació que ells mateixos van traure”.

I destaquen que “unes accions que desvien recursos municipals a fer feines que ja han costat 94.000 € de les arques públiques a tots els veïns i veïnes de Xeraco. Per tant, augmenta el cost econòmic de la poda sumant a la privatització l’ús dels treballadors propis, el material necessari i a més a més evita que les brigades puguen treballar solucionar les incidències que afecten els veïns i veïnes”.

Segons relata la regidora i portaveu del grup municipal de Compromís per Xeraco Jacinta Rubio “Estem davant d’una actitud greu del govern del PP, que ens costa diners a tots els xeraquers i xeraqueres. Demanarem totes les explicacions pertinents perquè el PP no continue malgastant els diners públics mentre apuja els impostos municipals”.

Articles relacionats