25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

La Fallera Major de Tavernes, Cristina Martínez enceta les Falles 2020

– Cristina Martínez: “Valleres i vallers, falleres i fallers, poble de Tavernes ha arribat el moment, per fi podem dir ben fort que ja estem en falles”

Totalment emocionada Cristina es va dirigir des del balcó de l’Ajuntament de Tavernes als fallers i falleres i al conjunt de la gent que va acudir a l’acte de La Crida, destaca que era l’acte que més l’omplia de satisfacció, que es dirigia a les sis comissions falleres de la ciutat,i  dona la benvinguda al mes de març, que és sinònim de llum, color i festa.

Convida a tots a compartir  la festa, una meravellosa festa oberta a tots, que són les falles. Va agrair als fallers i falleres el treball per continuar preservant les arrels de festes falleres. I com no també va tindre paraules per la jovenalla fallera com continuadors del futur de les falles. També va tindre moment per reivindicar la nostra llengua quan va dir “Valencians i Valencianes que res i ningú faça ombra a la nostra llengua, a la nostra tradició i a la nostra festa fallera” per a finalitzar, “Valleres i vallers, falleres i fallers, Poble de Tavernes ha arribat el moment, per fi podem dir ben fort que ja estem en falles”.

Articles relacionats