La falla Vilanova de Gandia proclama els càrrecs de 2019

La falla Vilanova de Gandia ha celebrat este cap de setmana la proclamació dels seus càrrecs en un acte queva reunir des de les 21h de dissabte més de 250 persones en l’encreuament entre el C/9 d’octubre i Sant Francesc de Borja.

Després del sopar d’entrepà s’iniciava l’acte formal de proclamació cap a les 23.00h. Maria Zacarés, secretària de la falla, iniciava l’acte demanant la presència a l’escenari de la reina infantil i President  infantil de 2018: Victoria Marco Pérez i Raúl González Sánchez. Amb ells dos, ja podia començar la proclamació dels càrrecs infantils: Reina del Foc infantil i acompanyant: Lis Ferrer Terrades i Andreu Furió Vicedo; Reina de la Falla i President  infantil de 2019: Martina Sayas Marzá i Saül Zacarés Morera, aquest últim absent per motius familiars.

Per a procedir a la proclamació dels càrrecs majors, es prevaga la presència de la reina de la Falla 2018, Carla Muñoz Sebastià, qui va estar acompanyada pel president Javi Ripoll Barchín. Així, s’iniciava la proclamació de la padrina i el seu acompanyant: Belén Bataller Boscá i Jose Díaz Llopis; Reina de l’Art i acompanyant: Melissa Ortolà López i Ángel  Torres Ferrer; Reina de la Poesia i acompanyant: Sandra Magaña Martínez i Kike Cuevas Poveda; Reina de la Festa i acompanyant: Sandra Faus Palmer i Fermí Romaguera Camarena; Reina del foc i acompanyant: Joana Pérez Camarena i Andrés Requena Pellicer; Reina de la Falla i President 2019: Vanessa Gregori Martínez i Javier Ripoll Barchín.

Et Pot Interessar