LA DIPUTACIÓ CONSTRUIRÀ DE L’ACCÉS NORD A LA PLATJA DE TAVERNES QUAN ES RESOLGA EL CONFLICTE URBANÍSTIC DE LA GOLETA

Este accés nord dóna entrada a la platja de la Goleta de Tavernes des de la carretera Nazaret-Oliva (coneguda com camí Reial), que és propietat de la Diputació. En la reunió, Jordi Juan i Josep Llàcer han explicat al diputat que este accés és un punt negre, motiu pel qual és necessari construir-hi una rotonda i no un accés de tipus T com dissenyava el Pla Parcial de la Goleta.

L’objectiu és que esta rotonda distribuïsca de manera adequada la gran quantitat de trànsit que circula pel camí Reial durant els mesos d’estiu i que, a més, millore l’entrada a la platja de la Goleta. La carretera Nazaret-Oliva enllaça distintes platges importants, com les de Gandia, Xeraco, Tavernes i Cullera.

“Hem estat treballant en este accés nord a la platja des de la legislatura passada, ja que per a nosaltres és fonamental a causa dels turistes que rebem. A més, valorem positivament les paraules del diputat, que es compromet a fer-se càrrec del cost de la rotonda un cop solucionats els problemes urbanístics”, ha explicat Jordi Juan.

Et Pot Interessar