15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

La Diputació acull la presentació del Campionat d’Espanya de marxa nòrdica que es celebra a Tavernes

 

• S’ha promocionat el campionat absolut i en edat escolar, així com les activitats que es desenvoluparan el 17, 18 i 19 de juny relacionades amb l’esdeveniment 

• La Diputació de València i el Centre Excursionista de Tavernes han signat un conveni de col·laboració de 15.000 euros per a l’organització del campionat i la promoció de l’esport de muntanya

Ha tingut lloc en la Diputació de València la presentació del Campionat d’Espanya de marxa nòrdica absolut i també en edat escolar que es diputarà a Tavernes el 18 de juny. A través de diferents vídeos s’ha promocionat el campionat i el poble de Tavernes, juntament amb una breu explicació del recorregut pel paratge del Mirador i el Racó Redó que gaudiran els marxadors i marxadores. També s’han esmentat les activitats que es programaran durant tot el cap de setmana per a totes les edats.

En l’acte han estat presents el diputat d’Esports, Andrés Campos, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, el campió d’Espanya de marxa nòrdica, Ramon Álvarez, el president del Centre Excursionista de Tavernes (CETV), Vicent Felis, i membres de la secció de marxa nòrdica del CETV.

A més, la Diputació de València i el CETV han signat un conveni de col·laboració, emmarcat en l’any del 50é aniversari del club, per valor de 15.000 euros per a l’organització del campionat i la promoció de l’esport de muntanya a Tavernes.

El diputat d’Esports, Andrés Campos, ha assenyalat que “la Diputació està al costat dels esdeveniments esportius que posen en valor les virtuts dels pobles, i aquest campionat a Tavernes reuneix tots els requisits”.

L’alcalde Sergi González ha afirmat que “la celebració del campionat en Tavernes serà molt positiva i un punt d’inflexió per a la marxa nòrdica, tenim molta il·lusió i amb el treball conjunt amb el Centre Excursionista estic segur que serà un gran èxit”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha agraït a la Diputació de València “la col·laboració i implicació en un esdeveniment tan important. Tavernes és el lloc idoni per a practicar esport els 365 dies de l’any gràcies al clima excepcional i els paratges naturals que tenim”.

Un dels principals artífexs de què el campionat se celebre a Tavernes, Ramon Álvarez, destaca que tenim “possiblement el millor circuit de marxa nòrdica en l’àmbit nacional i sobre aquesta base volem que el CETV seguisca creixent”.

Articles relacionats