17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Torna la Mostra artesanal de mones i panous de Gandia

• De l’11 al 13 d’abril, al passeig de les Germanies (enfront de la Casa de la Marquesa) es podrà comprar i degustar aquest producte tradicional valencià, a càrrec de l’Associació de Forners i Pastissers de Gandia, amb la col·laboració del departament de Comerç.

• La fira té un caràcter benèfic afegit als seus components cultural, festiu i comercial. I és que per un donatiu d’1 € per al Preventori Infantil s’hi podrà participar en els tallers infantils i endur-se una moneta amb xocolate.

La regidora de Polítiques econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha anunciat aquest matí que enguany tornarà a muntar-se la ja tradicional Mostra artesanal de mones i panous.

Així, de l’11 al 13 d’abril, en horari comercial, al passeig de les Germanies (davant de la Casa de Cultura) s’hi podrà comprar i degustar aquest producte tradicional valencià, a càrrec de l’Associació de Forners i Pastissers de Gandia, amb la col·laboració del departament de Comerç. Amb l’objectiu de reivindicar el valor cultural i gastronòmic (i també benèfic, en aquest cas) de la pastisseria artesanal.

A més, «hem preparat el nostre tradicional taller Infantil de mones, tot amb la col·laboració del gremi de pastissers de Gandia”. Els tallers es faran de vesprada de 17:30 a 20:30 h i cada inscripció té un cost d’1 € que es donarà al preventori infantil. Són tallers pensats perquè els xiquets i les xiquetes coneguen un dels dolços més típics que tenim i puguen fer la seua mona i decorar-la.

El taller inclou explicació de la recepta per fer-la, els ingredients que utilitzaran al taller i la mona perquè se l’emporten a casa junt amb el xocolate.

“Anime tots els xiquets i xiquetes a fer la seua mona de Pasqua”, ha conclòs la regidora.

Articles relacionats