12.4 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

La Cursa de Nadal del CEIP Joan Martorell recull 350 kgs d’aliments per a Creu Roja

– L’alumnat del centre tanca el trimestre amb la tradicional cursa, enguany adaptada a la nova normalitat i als protocols establits.

Coincidint amb la Cursa de Nadal que se celebra al centre en aquestes dates, la Comunitat Educativa del CEIP Joan Martorell va contribuir a la recollida d’aliments no peribles per a nodrir el banc d’aliments de Creu Roja Gandia.

Durant els dos últims dies de classe, tot l’alumnat del centre va anar participant en una cursa que enguany es va haver d’adaptar per la COVID-19 amb eixides escalonades i per grups estables de convivència, recorregut modificat i absència de famílies a l’interior del centre.

Al mateix temps que s’apropaven a l’eixida, els participants realitzaven l’aportació d’1 kg d’aliments no peribles. Aquestes aportacions, més la realitzada des de l’AMPA del centre, van fer possible que s’arribara als 350 kgs d’aliments.

Els membres de Creu Roja van estar presents durant la realització de la prova contribuint també a què l’alumnat poguera conéixer de prop la seua funció i com a curiositat, veure i preguntar dubtes sobre els vehicles que utilitzen.

Amb aquesta iniciativa l’entitat escolar pretén fomentar els hàbits esportius, la solidaritat entre l’alumnat i fer una contribució social al nostre entorn proper.
Des de la comunitat educativa del Martorell han agraït la participació desinteressada de l’empresa CONCHIP amb la cessió de l’arc d’eixida i arribada.

Articles relacionats